top of page

De onderwijsadviseur

werk samen met een Ervaren onderwijsadviseur

Ik ben Mouris Boer, eigenaar van De Onderwijsadviseur.

Ik heb eerst de pabo gedaan, daarna de master SEN en ik ben cum laude afgestudeerd als bedrijfskundige. Ik heb een passie om het onderwijs beter te maken. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op het beste onderwijs.

24 jaar ervaring

Ik werk inmiddels ruim 24 jaar in het onderwijs, waaronder als leerkracht en directeur. Hierdoor ken ik de knelpunten. De voortdurende werkdruk van leerkrachten, maar ook de vele veranderingen in regelgeving en de mismatch met de praktijk.

Wat klanten over mij zeggen

Bevlogen begeleiding

Met bevlogenheid en ervaring begeleid ik teams, managers en bestuurders van het speciaal en praktijkonderwijs, waarbij ik maatwerkoplossingen bied voor complexe onderwijsvraagstukken.

Meer over mij? Bekijk mijn LinkedIn-pagina.

Zoals je op mijn site ziet, doe ik van alles in het onderwijs. Maar alles is gericht op het verbeteren van de kwaliteit in het onderwijs. De thema's waar ik mij op richt zijn:

  • Advies en ondersteuning vanuit De Onderwijsadviseur;

  • Het inzichtelijk maken van leerdoelen en de voortgang van leerlingen en het creëren van leerlijnen m.b.v. Compasser;

  • Het helpen bij de ontwikkeling van docenten door de feedback van leerlingen op een les inzichtelijk te maken voor de docent d.m.v. Impact!

Bernardusschool (vso zmlk), Den Haag

"Mouris heeft ons steeds een spiegel voor gehouden en was altijd bereid om net dat beetje extra aan informatie te geven waardoor wij verder konden in dit proces van arbeidstoeleiding binnen de Wet Kwaliteit (v)so."

bottom of page